Therapie


Er kan van alles gebeuren in een mensenleven en soms gebeurt er meer dan je aankan. Het is echt niet gek als er periodes in je leven zijn waarin je er niet meer goed zelf uit komt. Ik ben ervan overtuigd dat als je (opnieuw) de balans vindt met de mensen die belangrijk voor je zijn en je weer kunt geloven in de kracht van je relatie of gezin, je een heleboel moeilijkheden de baas kunt.


Soms heb je daar even hulp bij nodig. Die hulp kan ik je bieden. 


Binnen mijn praktijk bied ik relatietherapie, gezinstherapie, ouderbegeleiding en indviduele therapie.  Mocht echter je vraag er niet tussenstaan, kun je ook altijd contact met mij opnemen om te overleggen wat ik eventueel zou kunnen betekenen

Een aanmelding kun je zelf doen door contact met me op te nemen. Er is geen verwijzing nodig. Je kunt zelf kijken welk aanbod het beste bij jouw/ jullie situatie past, maar we kunnen dat ook samen doen. Alle trajecten zijn “op maat”, waarbij we samen afspraken maken over het aantal behandelingen, de frequentie, etc. Het belangrijkste is dat je je goed geholpen voelt.

In therapie gaan kan een grote stap zijn en daarom plannen we eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek staan we stil bij de vragen en zorgen die je hebt. Het geeft je de gelegenheid om de vragen te stellen die je nog hebt en te ervaren of je een klik hebt met mij als therapeut. Er is voldoende tijd om je vraag toe te lichten. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we ook samen kijken welke vorm van ondersteuning het beste bij jou of jullie past.


Neem contact op voor meer informatie


Aanbod Therapie

Relatietherapie helpt om ingesleten patronen te vervangen door nieuwe positieve interacties, meer begrip voor elkaar te ontwikkelen, jullie intimiteit te verbeteren en de verbinding te herstellen

Gezinstherapie helpt jullie om elkaar beter te begrijpen, de onderlinge communicatie te verbeteren en samen te zoeken naar oplossingen

Door middel van ouderbegeleiding kun je onder andere je krachten als ouder leren kennen en die van je partner en hoe je hier gebruik van kunt maken binnen de opvoeding.

Heb je het gevoel dat je vastloopt op bepaalde gebieden in je leven? Dat kan behoorlijk lastig zijn. Individuele therapie kan jou helpen om de balans terug te vinden.